XU030_CFNNTLER
BIST 30 GETIRI (EURO)
Son (18:10)
3.305,26
%-4,38
(-151,40)
Açılış
3.305,26
Günlük Aralık
3.305,26 - 3.305,26
52 Haftalık Aralık
3.149,34 - 4.424,72
XU030_CFNNTLER Haberleri
BIST 30 GETIRI (EURO) Haberleri
VİOP'ta endeks kontratı haftaya düşüşle başladı
Nisan vadeli endeks kontratı küresel piyasalardaki negatif seyirle birlikte haftaya satıcılı bir başlangıç yaptı.
VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) BIST 30 endeksine dayalı şubat vadeli kontrat, yeni güne yüzde 0,2 oranında değer kazanarak 15.752,00 puandan giriş yaptı.
BIST 30 endeks kontratı güne yükselişle başladı
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki şubat vadeli BIST 30 endeks kontratı, yeni işlem gününe sınırlı bir değer kazanımıyla 14.126,00 puana yükseldi.
Euro Bölgesi verileri beklentileri karşılayamadı
Euro Bölgesi'nde aralık ayına ilişkin ekonomik aktivite verileri, bileşik PMI ve hizmet sektörü endekslerinde beklenen seviyelerin altında bir gerileme yaşandığını ortaya koydu.
Borsa Haberleri
BP'nin karı 18 yılın zirvesine çıktı
BP, rafineri marjlarındaki keskin artışın desteğiyle kârını 18 yılın en yüksek seviyesine çıkardı.
Trive Yatırım’dan 2 yıllık faaliyet durdurma başvurusu
Trive Yatırım, 27 Ekim'deki dar yetkili aracı kurum başvurusundan vazgeçerek faaliyetlerinin iki yıl süreyle geçici durdurulması için SPK'ya başvurma kararı aldı.
SPK, Türkiye Sigorta'ya bilanço için süre verdi
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Sigorta'ya 9 aylık bilanço için 16 Kasım'a kadar ek süre verdi.